Velkommen til

Isingen

Isingen

Børnevenlig udstykning ved Toften i Middelfart

Hjem
Isingen, Middelfart

Estate Strandstoft og Middelfart Kommune byder velkommen til denne skønne udstykning på Toften, i den østlige del af dejlige Middelfart.

Her er fred og ro, og med lukkede, ugenerede vænger er det en perfekt beliggenhed for børnefamilier. Alle grunde på Toften har adgang til store friarealer og masser af plads. Grundejerforeningen samarbejder med kommunen om at etablere områder med fokus på udvikling af biodiversitet, hvor naturen får den plads og ro, som den har brug for.

Tæt på udstykningen har man både lystbådehavn, golfbane og Svenstrup Strand, som er perfekt til hyggelige udflugter med hele familien - uanset om man vil bade, eller bare pakke en picnickurv, og tage ud og nyde naturen og vandet.

Grunde i Isingen
Ledig
Solgt

Oversigt over ledige grunde:

Adresse
Grundstr.
Ejerudgift pr. md.
Udbetaling
Kontantpris
Status
Der er på nuværende tidspunkt ingen ledig grunde.
Kontakt mæglerne hos Estate Strandstoft for mere information om de ledige byggegrunde i Isingen
Kontakt os

Lokalplan med mulighed for både 1- og 2-plans-huse

Isingen er det oplagte sted, at opføre jeres drømmebolig. Lokalplanen for dette område tillader både 1-plans- og 2-plans-huse, som et af de få steder i Middelfart. Det er især oplagt for børnefamilier, som har et ønske om at have god plads til børneværelser, og eksempelvis et ekstra badeværelse eller lignende. Byggeprocenten på Isingen er 30%, hvilket er optimalt i forhold til både at have god plads i boligen, men også skabe et skønt uderum med plads til fritidsaktiviteter, leg og afslapning.

Disse visualiseringer er eksempler på, hvordan boliger på Isingen ville kunne se ud.

No items found.

Rolige omgivelser tæt på det hele

Beliggenheden i Toften er optimal for familier, som både ønsker at have motorvejen indenfor få kilometers afstand, men som også værdsætter et trygt og roligt boligområde, hvor børnene nemt kan bruge de mange nærliggende stisystemer til både at komme til skole, fritidsaktiviteter og legekammerater. Som en ekstra bonus får man her også alle de smukke naturmuligheder, som Middelfart kan byde på - både i form af strande, åbne vidder og skove.

Isingen har med andre ord virkelig meget at byde på, og er et rigtig godt bud på en base for jeres familieliv.

Læs mere om Middelfart her: www.visitmiddelfart.dk

No items found.
Hent materiale om Isingen
Er du interesseret i at høre mere om Isingen, kan du hente materialet om denne grund ved at udfylde formularen.
Tak! Du modtager en mail med materialet inden for få minutter.
Hov... Noget gik galt! Prøv igen.