Velkommen til

Sejerøvej

Sejerøvej

Familievenlig udstykning i naturskønt område i Asperup

Hjem
Sejerøvej, Asperup

Estate Strandstoft og Middelfart Kommune byder velkommen til denne skønne udstykning i hyggelige Baaring Asperup - En velfungerende og attraktiv by, med alle de faciliteter, som du og din familie har brug for.

Baaring Asperup har tidligere fået en andenplads i Årets Landsby-kåring. Byen har nemlig et aktivt og passioneret lokalsamfund, som bl.a. kommer til udtryk ved diverse aktiviteter og sociale arrangementer for byens beboere.

Udover et godt, lokalt sammenhold byder byen også på en optimal beliggenhed, hvis du både ønsker dig skønne natur- oplevelser, men også værdsætter at have eksempelvis skole, børnehave, indkøb osv. tæt på. Baaring ligger tæt på et af områdets bedste badestrande, skov og på få minutter kan du være på den fynske motorvej, som kan føre dig til Odense på ca. 30 minutter.

Grunde i Sejerøvej
Ledig
Solgt

Oversigt over ledige grunde:

Adresse
Grundstr.
Ejerudgift pr. md.
Udbetaling
Kontantpris
Status
Sejerøvej 3
1137 m2
774 kr.
25000 kr.
350000 kr.
Ledig
Ledig
Sejerøvej 5
1026 m2
787 kr.
25000 kr.
450000 kr.
Ledig
Ledig
Sejerøvej 7
954 m2
760 kr.
25000 kr.
450000 kr.
Ledig
Ledig
Sejerøvej 9
778 m2
692 kr.
25000 kr.
450000 kr.
Ledig
Ledig
Sejerøvej 11
805 m2
703 kr.
25000 kr.
450000 kr.
Ledig
Ledig
Kontakt mæglerne hos Estate Strandstoft for mere information om de ledige byggegrunde i Sejerøvej
Kontakt os

Gode muligheder for at skabe jeres drømmehus

Sejerøvej er en oplagt placering for jeres nye drømmehus. Her er mange gode muligheder for at skabe et hjem, som opfylder alle jeres behov. De mange variationsmuligheder der er for 1-planshuse gør, at I kan tilpasse både funktion og udtryk til lige netop jeres smag. Byggeprocenten på Sejerøvej er 30%, hvilket er optimalt i forhold til både at have god plads i boligen, men også skabe et skønt uderum med plads til fritidsaktiviteter, leg og afslapning.

Disse visualiseringer er eksempler på, hvordan boliger på Sejerøvej kunne se ud.

No items found.

Et aktivt lokalsamfund med naturskønne omgivelser

Med en beliggenhed som denne, som både byder på skøn natur, et aktivt lokalsamfund og motorvejen indenfor rækkevidde, er det svært ikke at lade sig begejstre. I selve Baaring finder du både folkeskole, vuggestue, børne- have og et bredt udvalg af fritidsaktiviteter. Foreningslivet lever i bedste velgående her, hvilket naturligvis også bidrager til lokalsamfundets trivsel.

Derudover er der også mulighed for dagligvareindkøb i byen. Man kan via motorvejen nå Middelfart på 10 minutter, Odense og Kolding på 30 minutter, og indenfor en times tid, kan du nå til henholdsvis Aarhus, Tyskland eller Sjælland.

Læs mere om Baaring/Asperup her: www.visitmiddelfart.dk

No items found.
Hent materiale om Sejerøvej
Er du interesseret i at høre mere om Sejerøvej, kan du hente materialet om denne grund ved at udfylde formularen.
Tak! Du modtager en mail med materialet inden for få minutter.
Hov... Noget gik galt! Prøv igen.