Velkommen til

Juelsmindevænget

Juelsmindevænget

Lukket villakvarter i hyggelige Harndrup

Hjem
Juelsmindevænget, Harndrup

Estate Strandstoft og Middelfart Kommune byder velkommen til denne skønne udstykning i hyggelige Harndrup. Byen har et aktivt og engageret lokalsamfund, som bl.a. tilbyder en mentorordning for tilflyttere, hvilket betyder, at I får en lokal indbygger tildelt, som hjælper jer godt på plads i byen. Derudover bliver der også to gange om året arrangeret tilflyttercaféer, hvor nye beboere mødes og f.eks. får information om lokalområdet. Der er med andre ord en masse fællesskab og gode stunder at hente i Harndrup.

Udover et godt, lokalt sammenhold byder byen også på en optimal beliggenhed, hvis du både ønsker dig skønne natur- oplevelser, fred og ro, men også gerne vil have byen tæt på. På få minutter kan du være på den fynske motorvej, som kan føre dig til Odense og Middelfart på lige under 30 minutter.

Grunde i Juelsmindevænget
Ledig
Solgt

Oversigt over ledige grunde:

Adresse
Grundstr.
Ejerudgift pr. md.
Udbetaling
Kontantpris
Status
Juelsmindevænget 3
905 m2
332 kr.
25000 kr.
100000 kr.
Ledig
Ledig
Juelsmindevænget 4
991 m2
288 kr.
25000 kr.
150000 kr.
Ledig
Ledig
Juelsmindevænget 20
706 m2
303 kr.
25000 kr.
125000 kr.
Ledig
Ledig
Kontakt mæglerne hos Estate Strandstoft for mere information om de ledige byggegrunde i Juelsmindevænget
Kontakt os

Lad dine boligdrømme komme til udtryk på Juelsmindevænget

På Juelsmindevænget er der god mulighed for at sætte jeres helt eget præg på jeres nye hjem. Der er ikke fastlagt særlig mange krav til udseende, så der er forholdsvist frie rammer. Der er endda også mulighed for at bygge i 1,5 plan, med udnyttet tagetage, hvis det ønskes. På den måde er der god mulighed for gæsteværelser, fritidsrum eller et ekstra badeværelse. Byggeprocenten på grunden ligger på 25%, så der er også rig mulighed for at skabe en lille oase af en have, hvor der er plads til afslapning og fordybelse.

Disse visualiseringer er eksempler på, hvordan boliger på Juelsmindevænget kunne se ud.

No items found.

Et aktivt lokalsamfund med naturskønne omgivelser

Med en beliggenhed som denne, som både byder på skøn natur, et aktivt lokalsamfund og motorvejen indenfor rækkevidde, er det svært ikke at lade sig begejstre.

Harndrup ligger midt i et smukt og frodigt naturområde, som også kaldes Humleegnen, fordi området er blevet brugt til at dyrke humle. Rundt om i byen kan du fortsat finde humlen, som snor sig langs hegn og hæk - som et levende vidnesbyrd om historien om humlen i Harndrup.

Læs mere om Harndrup her: www.visitmiddelfart.dk

No items found.
Hent materiale om Juelsmindevænget
Er du interesseret i at høre mere om Juelsmindevænget, kan du hente materialet om denne grund ved at udfylde formularen.
Tak! Du modtager en mail med materialet inden for få minutter.
Hov... Noget gik galt! Prøv igen.